Decenniumdoelen en ‘de Jos’

Het platform Jeugdbewegingen Overleg en Samenwerking (de JOS) heeft besloten om opnieuw de handen in elkaar te slaan en een gezamenlijk jaarthema uit te werken voor het werkjaar 2011-2012. Vorige keer gebeurde dit onder de noemer ‘Verdraai-de-wereld’. Nu werd er gekozen voor het thema: armoede in Vlaanderen.

Samen met Decenniumdoelen2017 wil het jeugdbewegingenoverleg de leden en leiding bewust maken van deze problematiek. Alles samen gaat het hier over ongeveer 250.000 jongeren en kinderen. De boodschap is duidelijk: er moet op structurele manier gestreden worden tegen de uitsluiting van mensen. In september is een stuurgroep gestart om dit alle grondig voor te bereiden. Je hoort er binnenkort zeker meer over…

2 thoughts on “Decenniumdoelen en ‘de Jos’

 1. beste ‘JOS’,

  ik hoop dat er snel werk gemaakt wordt van een uitgebreid overleg en consultatie van mogelijke betrokken groepen en projecten/organisaties om zodoende een brede verzameling te kunnen maken van mogelijke invullingen van deze campagne.
  zelf voel ik heel veel voor een brede invulling van ondersteuning van kinderen en jongeren langs de vele projecten van opvoedings- en gezinsondersteuning.
  hou je me op de hoogte van de evolutie van de voorbereiding van deze campagne?

 2. Beste,

  Graag geef ik mijn aandacht en sympathie aan de strijd en doelstellingen van de brede aktie: ’tegen de armoede’.

  Seurs Karel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *